Rólunk mondták


“Egy fantasztikus és nem klasszikus tréner-csapat hosszú és alapos előkészítő munkát követően indította el egyedülálló tréningkoncepcióját, amely a művészet erejét és relevanciáját használva alkotta meg a csapatépítés teljesen új verzióját. Mi, csapatommal a tréning során az üzleti élet és közösségek kihívásait tekintettük át a kultúra segítségével, de annyira természetes eszközökkel, hogy 5 perc után el is felejtettük, hogy tréningen vagyunk. Úgy tanultunk, hogy észre sem vettük, úgy lettünk műveltebbek, befogadóbbak, hogy meg tudtuk őrizni személyiségünk értékes és egyedi jegyeit. Mindezt tárlatvezetéssel, a művészetből kölcsönzött játékokkal és művészi érzékenységgel.
E tréning ugyanakkor rámutatott arra is, hogy a művészetben – bármilyen időszakhoz nyúlunk – előfordulnak mindazok az elemek, amelyekkel a vállalati környezetben működő csapatok is találkoznak, nap mint nap. Legyen szó kreativitásról, közös alkotásról, együttműködésről, közösségről vagy a nehézségek leküzdéséről, határidőkről, vezetésről, insightokról. A művészeti átvezetésekkel pedig sokkal könnyebb volt a helyzetek feltárása, kimondása, megélése, egymás nézőpontjainak elfogadása, amelyek élménye akár egy életen át hathat a résztvevőkre. Tréningünk Igazi “deep dive” volt a csapat számára, kiszakadva a klasszikus keretekből. Köszönjük Art-Work, csak így tovább”

Liptay Gabriella, Marketing és Kommunikációs Igazgató | KPMG


“Jó néha kilépni az excel celláiból, s nyugalomban emberekről, munkatársakról, festményalakokról beszélgetni, vitázni.
S egyúttal önmagunkról egy-egy réteget lehámozni és helyére újat festeni.
Csodálatos színhelyen hatalmas áhítattal, rengeteget tanultunk művészetről, festészetről, emberekről, magunkról, emberi kihívásokról.
Köszönjük az élményt, nagyon jól éreztük magunkat!”

Liptai Judit, Group Director of Sales & Marketing | Danubius Hotels


“Ahogy Elizabeth M. Gilbert írja: „A legjobb tanároktól akarsz tanulni? Ott laknak a könyvtárad polcain, a múzeumok falain, az évtizedekkel ezelőtt felvett zeneszámokban.”
A múzeumban találkozhatsz velük az Art-Work segítségével, ahol nem is gondolnád mennyi érdekes és hasznos dolgot tanulhatsz az alkotásokból, bennfentes múzeumlátogatóként és tréning résztvevőként.
Mindenképpen ajánlom azoknak, akik szívesen kipróbálnának a hagyományostól eltérő fejlesztési formákat.”

Szűcs Viktória, HR vezető | Digitális Kormányzati Ügynökség